Inrit reinigen Leuven   -   Terras reinigen Leuven

 

Wil jij je oprit, inrit, terras of klinkers in Leuven weer laten stralen? Daar weet Insta-Paint wel raad mee! Ben ons ben je aan het juiste adres voor een professionele reiniging die jouw buitenruimtes doet herleven.

 

Reinigingstechnieken

Bij Insta-Paint maken we gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken, wij gebruiken professionele hogedrukreinigers in combinatie met een oppervlaktereiniger, vuilfrees of spuitlans om de hardnekkigste vlekken, groene aanslag en onkruid te verwijderen. Of het nu gaat om het reinigen van opritten, terrassen of klinkers, wij zorgen ervoor dat jouw oppervlakten er weer als nieuw uitzien.

 

Bescherming en onderhoud

Naast reiniging bieden we ook bescherming en onderhoud. Onze impregnatie met anti-mos middelen zorgen voor een langdurige bescherming tegen terugkerende vuilophoping en ongewenste begroeiing tussen klinkers.

 

Onderhoudscontract op maat

Hou je graag je oprit of terras in perfecte staat? Kies dan voor ons onderhoudscontract op maat. Wij nemen het periodieke reinigen en onderhouden graag uit handen, zodat jij altijd kan genieten van een prachtig schone buitenruimte.

 

Neem contact met ons op!

Insta-Paint staat klaar om jouw oprit, terras of klinkers weer nieuw leven in te blazen. Weg met groene aanslag, onkruid en mos! Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte voor het reinigen van je oprit en/of terras in Leuven en ontdek hoe wij ervoor zorgen dat jouw oppervlaktes er weer als nieuw uitzien.

 

Vraag hier uw offerte!